POLFARERE PÅ TOPPTUR

Det er først og fremst underholdning som tar for seg livets opp- og nedturer med humor, varhet og varme. Ethvert tettsted har sine byoriginaler. I denne forestillingen blir du kjent med Kariann og’n Jens Emil.

De to lever på siden av samfunnet og virkelig lever opp til uttrykket om at «det er av fulle folk og barn man får høre sannheten». Gjennom små krangling, og godmodig kjefting får du innblikk i deres hverdag. Og ikke minst deres lange og dype kjærlighet til hverandre. Det hele toppet med herlige gamle revyviser servert som perler på en snor.

Her får du servert gamle og kjente revyviser, samt sanger av Tom Waits, Cornelis Vreesvijk, Chaplin, Odd Børretzen og Ole Ivars.

Det er nok den voksne generasjonen som vil kjenne igjen både sangene og musikken. Og helt sikkert karakterene også. Men også andre vil ha glede av denne forestilling, da de fleste av oss har et forhold til vennskap og kjærlighet.

Manus og regi: Geirr Johnson. Skuespillere/sangere: Tiril Engelstad og Geirr Johnson. Musikere: Olav «Knerten» Kamfjord og Haavard Flaaten.

NÅR:

lørdag 01. juni kl 18.00

HVOR: Bare Barista-bakgården
VARIGHET: 80 min.